Nenehen razvoj in prilagajanje strankam

Skupaj z našimi strankami nenehno odkrivamo nove rešitve, katere so smiselne in uporabne predvsem za končnega uporabnika, saj so končni uporabniki naš ključni igralec pri razvoju novih izdelkov. Širok krog stalnih odjemalcev od leta 1990 v izdelavi zagotavlja visoko raven kvalitete naše embalaže.

Kontakt

  • 00 386 2 844 35 70
  • info@msk.si
  • Kolodvorska cesta 25, 2310 Slovenska Bistrica
uprava: 07:00 – 15:00
odprema: 07:00 – 13:30
Sobota in nedelja – ZAPRTO
Kje smo? Slovenska Bistrica
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica
Centrala: + 386 2 844 35 70
Komerciala: + 386 2 844 35 74
+ 386 2 844 35 75
Top
 

Darilna embalaža

Darilna embalaža nima samo umetniške vrednosti ampak je tudi funkcionalna. Njena uporabna vrednost niti malo ne zmanjšuje njene avtentičnosti in obratno.

Darilna embalaža, ki jo izdelujemo v maloserijski kartonaži MSK d.o.o. v Slovenski Bistrici, so prava mala umetniška dela, ki se med seboj precej razlikujejo. Ta embalaža vzbuja čustva.

Po tem ko je darilo podarjeno je zadovoljena funkcija embalaže, vendar pri naši embalaži ni tako, naša darilna embalaža je še vedno prisotna in vzbuja določena čustva.

Nekaj smernic v razvoju te embalaže:

  • Ni škode, če nekoliko zmanjšamo uporabnost, da pridobimo na estetiki: običajen predmet zahteva neobičajno embalažo.
  • Bolj kot so predmeti nevtralni manjše je zanimanje zanje.
  • Ker naša darilna embalaža ni nevtralen predmet je postala predmet trajne vrednosti in poželenja. Seveda tu že govorimo o skulpturi oz. embalaži – skulpturi. Vse to je za nas naš način izražanja, v principu je to naša umetniška svoboda v realnih projektih.
Pri nas imamo možnost potiska darilne embalaže: hitreje, ceneje in brez stroškov klišeja, kar je še posebej zanimivo za male serije!

Kliknite tukaj, da si preberete več o možnosti potiska darilne embalaže!

Splošna darilna embalaža

V našem proizvodnem programu imamo precej možnosti glede darilnih škatel, ki so primerne za papirnice. Z leti se nam je nabralo veliko orodij za izdelavo darilnih škatel, tako da lahko ponudimo veliko možnosti izvedb po velikosti in materialu (rebrast, dekor: različnih barv,..).

Darilna embalaža za vino

V našem podjetju vam nudimo velik izbor darilne embalaže za vinske steklenice (iz različnih materialov in izvedb), od nosilk za eno, dve in tri steklenice volumna 0,75 L, 1 L. Pri nas pa v prvi meri dajemo prednost izdelave darilnih škatel po meri, kjer se upoštevajo želje kupca!

Darilna embalaža za čebelarje z standardnim potiskom čebelice ali brez

Embalaža lahko varuje medene izdelke pred poškodbami, zato je zelo primerna za prenašanje in različne vrste transporta. Zaradi svojega prikupnega videza je uporabna tudi kot namizna dekoracija, ki nudi medenim izdelkom zaščito pred sončno svetlobo. Embalaža lahko pretvori medene izdelke v zaželeno darilo ali spominek, njena kakovostna izdelava pa omogoča, da jo kasneje lahko uporabimo za shranjevanje ali ponovno kot darilno embalažo.

Darilna embalaža za žganje

Darilna izvedba embalaže za žganje prinaša možnost različnih dekorativnih materialov s tiskom ali brez v različnih izvedbah: enojčkih, dvojčkih in trojčkih in po željah naročnikov!