Nenehen razvoj in prilagajanje strankam

Skupaj z našimi strankami nenehno odkrivamo nove rešitve, katere so smiselne in uporabne predvsem za končnega uporabnika, saj so končni uporabniki naš ključni igralec pri razvoju novih izdelkov. Širok krog stalnih odjemalcev od leta 1990 v izdelavi zagotavlja visoko raven kvalitete naše embalaže.

Kontakt

  • 00 386 2 844 35 70
  • info@msk.si
  • Kolodvorska cesta 25, 2310 Slovenska Bistrica
uprava: 07:00 – 15:00
odprema: 07:00 – 13:30
malica: 10:00 – 10:30
Sobota in nedelja – ZAPRTO
Kje smo? Slovenska Bistrica
Kolodvorska cesta 25
2310 Slovenska Bistrica
Centrala: + 386 2 844 35 70
Komerciala: + 386 2 844 35 74
+ 386 2 844 35 75
Top
 

Razvoj in oblikovanje

Oblikovanje embalaže in izdelava orodij

V lastnem oblikovalskem oddelku ter orodjarski delavnici učinkovito združujemo 29-letne izkušnje, strokovno znanje, oblikovalske kvalitete ter sodobno tehnološko opremo, podprto s trenutno najnovejšo programsko opremo.

Funkcionalnost, varnost izdelka, zanesljivost, atraktivna oblika, dizajn, moderni okolju prijazni materiali, kakovost in sprejemljiva cena so zahteve, ki nas vodijo pri oblikovanju embalaže iz valovitega kartona.

Vse navedeno nenehno nadgrajujemo in izpopolnjujemo s ciljem nenehnega izpopolnjevanja kakovosti in zanesljivosti ter sledenju svetovnim trendov v oblikovanju in vgradnji sodobnih materialov.

Vse to nam omogoča, da vam ponudimo sodobno oblikovano, všečno, na otip prijetno, varno, okolju prijazno in cenovno sprejemljivo obleko za vaše izdelke izdelane iz vrhunskih trendovskih materialov.

Rezultat modernega in visokotehnološkega pristopa k oblikovanju in razvoju embalaže je, da so izdelki v naši embalaži všečni, na otip prijetni, varni v transportu, ter da se zaradi njene atraktivne oblike odlično prodajajo.

Zadovoljimo vsako vašo željo po sodobni ter kvalitetni embalaži in prispevamo k večji prepoznavnosti vaše blagovne znamke oz. izdelka ter vam pomagamo povečevati prodajo in utrjevati vašo blagovno znamko na tržišču ter vam s tem tudi znižati stroške in povečati zadovoljstvo tako zaposlenih kot kupcev.

Naš napredni oblikovalski servis omogoča, da vam v času obiska našega podjetja izdelamo vzorec embalaže po vaših zahtevah, ki je prilagojen vašemu izdelku.

Inovativnost

Na področju embalaže iz VK se nenehno trudimo biti drugačni od ostalih. Lahko bi rekli, da se ves čas malo poslovno odmikamo od podobnih podjetij v branži in s tem želimo motivirati zaposlene za doseganje boljših rezultatov. S svojo drugačnostjo pa ne smemo pretiravati ampak težiti k drugačnosti, ki nam odpira vrata do novih idej in produktov ter nas s tem na trgu dela zanimive, prepoznavne in posebne. Na ta način smo nenehno v poslovni evoluciji, katera nam ne dovoli zaspati, se umiriti in obstati v sivem povprečju. Vsaka ura vložena v nove ideje je za nas investicija.

Nenehen razvoj je za nas evolucija – naš način preživetja in vir ustvarjanja.

Kot posledica krize se je na trgu pojavil novi moment, saj v okolju, kjer živimo in delamo vse večjo težo dobivajo naši kupci – stranke.
Podjetje in vsi zaposleni se tega zavedamo in od samega začetka skrbimo za naše stranke.

Kupci in tudi njihovi kupci so naši aktivni partnerji, ki nam nenehno dirigirajo in spreminjajo proizvodne in prodajne politike v podjetju, za svoj denar pa dobijo embalažo po naročilu vrhunske kvalitete in stabilnega dobavitelja. In temu se ves čas prilagajamo.

Inoviranje ni samo odkrivanje novih izdelkov in dodelava teh izdelkov do stopnje, ki prinaša korist našim strankam. Inoviranje je tudi iskanje novih učinkovitih načinov, kako odgovoriti na potrebe strank, tako da bodo navdušene.

Zadovoljna stranka je danes bistveno premalo. Želimo navdušeno stranko. Naša navdušena stranka ni naš cilj temveč naša pot k napredku in uspehu.